cover

Duettvägens samfällighetsförening

Vår policy gällande parkering

Vår policy gällande våra parkeringar och garage

  • P-platserna är i första hand avsedda för personbilar. En lastbil kan stå parkerad om det inte på något sätt stör för underhåll och dina grannar runt omkring. Det går bra att kontakta HSB för att ställa sig i byteskön för eventuellt byta till en ytterplats, om det skulle underlätta för alla.                                                                              

  • Parkerings- och eller garageplatsen följer inte med köpet av ny bostad/fastighet utan ansökan om ny P-plats får ske via en separat kölista hos HSB. Bostadsinnehavare som flyttar från Duetten Samfällighet ska kontakta HSB för uppsägning av parkerings/garageplatsen, uppsägningstiden är 3 månader. Den som säljer sin fastighet/bostadsrätt och köper en ny inom Duettvägens samfällighet behåller däremot sin nuvarande parkeringsplats. Byte av plats ansöks som vanligt till HSB.

  • Vid uppsägning av garage eller P-plats med motorvärmare ska minst två nyckelpar återlämnas till samfälligheten. Det går bra att lämna dessa nycklar i Lokalens "svarta" brevlåda, på Duettvägen 77 med uppgift om garage/P-numret och namn/adress.
  • Om du inte längre längre är i behov av din och vet att du inte kommer att bli, ska du säga upp ditt avtal. Andrahandsuthyrning är INTE tillåten.
  • Bilar som står på parkerings-/garageplatsen skall vara inregistrerade och i körbart skick. Gäller inte tillfällig avställning, t.ex. under vintern

  • Viktigt att alla låser sitt garage i längan, så hela garagelängan blir låst!

  • Tillfälligt parkeringstillstånd kan utfärdas av styrelsen i undantagsfall, t.ex i väntan på första P-plats eller vid flytt. Kontakta ansvarig i styrelsen.

  • Ditt hyreskontrakt kan komma att sägas upp vid utebliven betalning, ska alltid betalas in i förskott.
     

AIMO park är våra parkeringsvakter.

Vid frågor kan Aimo Park Sweden AB (f.d. Q park) nås på: 0771-96 90 00 

Du får köra upp i området för att lasta av och på, men inte stå parkerad en längre tid än nödvändigt. Vi hänvisar istället till vår göstparkering bredvid pendels parkering. 

Du kan ansöka om ett tillfälligt parkeringstillstånd för att stå i området vid flytt eller dylikt. Se fliken Kontakt.

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter