cover

Duettvägens samfällighetsförening

Samlings- festlokalen

Samlings- festlokalen på Duettvägen 77 

Vår lokal ligger mitt i området på Duettvägen 77. Du kan hyra lokalen för olika aktiviteter så som barnkalas, fest eller annat roligt. Uthyrning sker alla dagar (med undantag för Valborgsmässoafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton).

Kostnad:
Dagtid:  300 kr + deposition om 500 kr. Totalt 800 kronor ska erläggas vid överlämning av nycklar/påskrift av kontrakt.
Kvällstid:  600kr + deposition om 1 000 kr. Totalt 1 600 kronor ska erläggas vid överlämning av nycklar/påskrift av kontrakt.

Inga "ungdomsfester" får hållas i lokalen då det tidigare varit problem med skadegörelse och störningar för boenden i närheten.

Observera att det ALLTID är kontraktsinnehavaren av radhuset, bostadrättsinnehavaren eller hyresgästen som ansvarar för kontraktet om en annan familjemedlem hyr lokalen.

Rökning är inte tillåten i lokalen. Tillse även att man inte stör boende i lokalens närhet efter kl. 23:00

Depositionen återlämnas om lokalen är städad och allt är i sin ordning. Normalt ska lokalen och dess närområde vara städat och nyckeln återlämnad kl. 12:00 dagen därpå om ingen annan överenskommelse gjorts.

Om det är ostädat eller skadegörelse skett, behålls depositionen och ytterligare kostander kan tillkomma som överskrider depositionen. 

Föreskrifter som gäller vid uthyrningen hittar du i sin helhet HÄR

Hur gör jag om jag vill hyra?
Kontakta ansvarig i styrelsen för mer information - klicka här. Om ingen svarar - Uppge namn, adress, telefonnummer samt vad och vilken dag och tid du vill hyra så blir du kontaktad.

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter